Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Zwangere oud-voetbalster Anouk Hoogendijk in het ziekenhuis beland

Anouk Hoogendijk (35) kreeg een behoorlijke schrik te verwerken dit weekend. Op Instagram laat de hoogzwangere ex-voetbalster weten dat ze in het ziekenhuis belandde. “Je schrikt toch even als de baby dagenlang non-stop de samba aan het dansen is en de volgende dag opeens niet meer beweegt.”

Zondagmiddag plaatst Anouk een foto op Instagram. Daarop is de hoogzwangere sporter te zien op een ziekenhuisbed, aangesloten aan allerlei apparatuur. Bij de foto vertelt ze wat er precies gebeurd is. Al dagen was haar baby hartstikke druk in haar buik. Het was alsof het kindje ‘de samba aan het dansen was’, volgens Anouk. Ineens voelde ze hem niet meer. Er waren op dat moment twee stemmen in haar hoofd, legt ze uit. De ene was ‘stel je niet aan’ en de ander ‘neem je verantwoordelijkheid’.

Advertentie

Ziekenhuis

De ongeruste moeder in spe besloot toch haar verloskundige te bellen. “Zij kwam direct langs en stuurde me door naar het ziekenhuis”, legt ze uit op Instagram. Daar werd ze maar liefst drie kwartier gemonitord, om te checken waarom haar kindje zich ineens zo stil hield.

Les geleerd

Gelukkig laat ze weten dat alles goed gaat met haar baby. Op haar Instagram foto steekt ze dan ook glimlachend haar duim op. “Alles is weer onder controle”, deelt ze mee. Haar baby bleek gedraaid te zijn en daarna een rustdagje te hebben genomen.

Ondanks dat het met een sisser is afgelopen, heeft Anouk haar les geleerd van de situatie. “Iedereen in het ziekenhuis was zo lief en zei dat je bij twijfel altijd langs moet komen. Ook al is het twintig keer. Dus, mensen, bij twijfel over gezondheid: altijd aan de bel trekken!”

Één maand

Anouk zelf is weer helemaal gerustgesteld. Met een ontspannen gevoel kan ze genieten van de laatste maand van haar zwangerschap. Want nog even, en dan is ze uitgerekend. Het volgende ziekenhuisbezoekje zal dan ook hele anders zijn dan deze. “Ik kan niet wachten om hier over een maand te liggen, maar dan met mijn baby boy in mijn armen”, sluit ze haar post dan ook af.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Don’t worry, alles is weer onder controle! Je schrikt toch even als de baby dagenlang non-stop de samba aan het dansen is en de volgende dag opeens niet meer beweegt.. 2 stemmen in m’n hoofd: 1)stel je niet aan en 2) neem je verantwoordelijkheid!! Toch maar even m’n verloskundige gebeld. Zij kwam direct langs en stuurde me door naar het ziekenhuis waar ik 45 min aan de monitoren werd gelegd. Uiteindelijk bleek alles goed te zijn, maar “Ali” had gewoon even een rustdagje genomen en was gedraaid. Iedereen in het ziekenhuis was zo lief en zei dat je bij twijfel altijd langs moet komen, ookal is het 20x. Dus mensen bij twijfel over gezondheid: altijd aan de bel trekken!! Ik ben weer helemaal gerustgesteld en kan niet wachten om hier over een maand te liggen maar dan met mijn babyboy in m’n armen 😊❤️ #spannend #swipenaarrechtsvoordesamba #geenglamour #allesisgoed #evenschrikken #goedezorgen #lievemensen #welhetziekenhuisalvastkunnenzien #datwasfijn #vandaaglekkerrusten

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op


De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress.

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien