Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Zwangere Josje bijt flink van zich af

Vorige week maakte Josje Huisman bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Hoewel ze veel positieve reacties heeft ontvangen, heeft ze ook al de nodige kritiek gehad.

Op Instagram bijt ze daarom flink van zich af.

Advertentie

Niet mee bemoeien
“Ik geniet zo enorm van dit wonderbaarlijk gebeuren. En van de leuke reacties. Waar ik minder van geniet: ‘experts’ die gaan bekijken of dit wel of niet ‘te snel is’. Hallo, ik ben gelukkig! Ik leef mijn leven, zoals ik het wil. That’s it!” en ze vervolgt “Moet je niet mee bemoeien!” schrijft ze bij een foto van haar babybuik.

Ex-vriendjes
Josje is sinds vorig jaar zomer samen met haar vriend Cle Gyimah. Ze had eerder een relatie met Johnny de Mol en Gert Verhulst.

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: Instagram. Beeld: ANP.

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien