Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zwangere Sanne Vogel overladen met complimentjes: ‘Je straalt helemaal!’

Sanne Vogel geniet momenteel van een welverdiende vakantie en dan kunnen een paar vakantiekiekjes natuurlijk niet uitblijven. De actrice showt vol trots haar babybuik op Instagram en het duurt niet lang voor dat de complimentjes binnenstromen.

De volgers van Sanne zijn namelijk diep onder de indruk van haar ‘zwangerschapsglow’.

Advertentie

Even rust
De actrice is naar eigen zeggen wel toe aan een ‘mini-vakantie’, zo schrijft ze bij haar post. Ze zit namelijk midden in een verbouwing en is daarnaast ook nog eens zwanger van een tweeling. Sanne besloot dan ook om in Amsterdam te blijven voor haar vakantie, waar ze naar eigen zeggen flink heeft genoten en zelf heeft opgemerkt dat haar ‘buik weer flink is gegroeid’.

Complimentjes
Haar prachtige buik valt ook haar volgers op. “Prachtig ben je!” zo reageert actrice Sanne Chornis op haar foto’s. Ook vriendin Marlijn Weerdenburg is erg onder de indruk van haar kiekjes: “Wat ben je mooi zwanger!” schrijft ze. En daar houdt het niet bij op: “Je straalt helemaal!” en “Wat een mooie buik!” is slechts een greep uit de rest van de reacties. En eerlijk is eerlijk: ze ziet er ook wel héél mooi uit…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP, Instagram

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien