Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Zwangere vrouw bestelt koffie maar krijgt iets héél anders (en gevaarlijks)

Een vrouw die 32 weken zwanger is van haar derde kindje kreeg bij een McDonald’s drive-in in plaats van koffie een beker schoonmaakmiddel. Gelukkig proefde ze dat snel. 

Geen latte
De zwangere Sarah Douglas maakte samen met haar zoontje een tussenstop bij de McDonalds en bestelde daar voor zichzelf een latte. Toen ze een slokje nam, proefde ze gelijk dat er iets niet klopte. Ze spuugde de vloeistof meteen uit en opende de deksel van beker koffie. “Ik rook een doordringende geur van chemicaliën”, vertelt ze. “Dat was echt geen latte.”

Advertentie

Schoonmaakmiddel
Ze ging met de beker terug naar het wegrestaurant en liet daar de waterige bruine vloeistof zien en ruiken. “Ik liet hem de koffie zijn en hij vroeg of ik een nieuwe wilde”, legt Sarah uit. “‘Absoluut niet’, zei ik. Dit is onaanvaardbaar.” Een medewerker vertelde toen dat ze waarschijnlijk per ongeluk een beker schoonmaakmiddel heeft gekregen. “De machine werd zoals iedere ochtend schoongemaakt. Helaas was de melktoevoerleiding op het moment dat de latte voor deze vrouw gemaakt werkt, nog verbonden met de leidingen van het schoonmaakmiddel”, legt de filiaalmanager in een reactie uit.

Gevaarlijk?
Hij en zijn team hebben uiteraard hun uitgebreide excuses aangeboden aan de vrouw. “We hebben onmiddellijk actie ondernemen om de juiste schoonmaakprocedures met het team te evalueren en hebben automatische meldingen aangezet als extra herinnering om dit te voorkomen.” Ook heeft de filiaalmanager even naar de huisarts gebeld om te vragen of de vloeistof nog gevaarlijk zou kunnen zijn voor Sarah of haar ongeboren kindje. Gelukkig was dit niet het geval, aangezien Sarah de vloeistof direct weer had uitgespuugd.

BEKIJK OOK: Híervoor kun je koffie ook gebruiken

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: CBS This Morning. Beeld: iStock

Speel hier de Zweedse puzzel van zaterdag 18 januari

Zweedse puzzel Libelle

Premium

Zin om lekker te puzzelen dit weekend? Waag je aan deze topper van een Zweedse puzzel.

Na aankoop heb je 7 dagen om 'm af te maken. Zet 'm op!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien