Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

100 jaar het ideale lichaamstype

Het huidige schoonheidsideaal is voor de gemiddelde vrouw niet altijd haalbaar. Vroeger was het echter niet veel beter. De afgelopen decennia zijn er een hoop ingewikkelde idealen geweest.

In 1910 was een zo smal mogelijke taille het hoogst haalbare goed. In de jaren 60 wilde iedereen eruit zien als Twiggy met zo min mogelijk borst en bil, terwijl tegenwoordig veel vrouwen een zo rond mogelijke bilpartij nastreven.

Advertentie

De website Greatist maakte een mooi overzicht in infographics van 100 jaar het ideale lichaamstype. Conclusie: het is ook nooit goed.

lichaamstype_1
lichaamstype_2
lichaamstype_3
lichaamstype_4
 
Bron: Greatist. Beeld: Aura Scaringi

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien