Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

13 leuke maxi-jurken voor vrouwen die niet graag voor kort gaan

Het is weer blotebenenweer! Maar ben jij niet zo’n fan van korte broeken of jurkjes? Een lange, zwierige jurk is ook zéker welkom tijdens deze warme dagen. 

Als je denkt dat een lange jurk automatisch betekent dat je het warm zult krijgen, heb je het mis. Dat ligt er helemaal aan voor welk materiaal je gaat. Wil je je benen bedekken en het toch lekker koel hebben? Ga dan voor een jurk van natuurlijk materiaal. Dit ademt een stuk beter, waardoor je het niet warmer zult hebben dan in een korte jurk.

Advertentie

Daarbij beschermt een lange jurk je beter tegen verbranding. En dat is niet weg in deze zonnige periode. Maar het belangrijkst: een lange jurk staat natuurlijk leuk. Ga voor een nostalgische look met een linnen jurk à la Little house on the prairie of kies een hip exemplaar met one-shoulder. De mogelijkheden zijn oneindig, maar met een lange jurk maak je altijd een statement.

Omdat er zo veel jurken zijn en je misschien door de bomen het bos niet meer ziet, zochten wij de leukste voor je uit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien