Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

13x de mooiste lange jurken met print om dit najaar te dragen

Het zonnetje schijnt nog volop, maar buiten wordt het al langzaam guurder. Wat draag je nou als het al langzaam herfst wordt, maar je het zomergevoel nog even vast wil houden? Precies: lange jurken!

Hierbij de leukste exemplaren, mét print.

Advertentie

Lange jurken

Lange jurken kun je eigenlijk altijd dragen. In de zomer met een slippertje, een rieten tas en een grote zonnebril. Maar ook als het buiten al wat frisser wordt kun je zwieren in een maxijurk. Draag hem dan met hoge laarsjes en een vest of trek er een trui over aan. Want zeker met de temperaturen in september, die variëren tussen de 15 en de 30 graden, is met laagjes werken geen slecht idee.

De leukste exemplaren

Om je wat inspiratie te geven én je een hoop werk te besparen, hebben wij alvast de leukste exemplaren voor je uit gezocht. In de fijnste herfstkleuren én met print.

 

Wie ook koningin van lange jurken is: onze Máxima! Vaak is zij in lange avondjurken te zien, waar je bij weg zwijmelt. 

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het Jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Beeld: Getty Images. 

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien