Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

17x de leukste zonnebrillen die nu in de uitverkoop zijn

Buiten is het al een beetje herfstig. Maar niet getreurd! Volgende week is er namelijk heerlijk nazomerweer op komst. En hier shop je de leukste zonnebrillen daarvoor!

Voor heel fijne prijsjes.

Advertentie

Nazomerweer

In de derde week van september worden er in Nederland nog hoge temperaturen verwacht. Vanaf maandag warmt het land flink op en kan het kwik al boven de 20 graden uitkomen. Dinsdag en woensdag wordt het echt warm, met uitschieters tot wel 33 graden. Op en top zomer dus!

Zonnebrillen

En voor die laatste zomerdagen is het natuurlijk een goed idee om nog even last-minute nieuwe zonnebrillen in te slaan. Sterker nog: dit is het allerbeste moment om dat te doen. De uitverkoop is bij veel winkels al begonnen en voor hele fijne prijsjes sla je nu nog je favoriete montuurtjes in. Om je een hoop zoekwerk te besparen, zochten wij alvast de leukste exemplaren voor je uit. Shop ze!

 

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Beeld: Getty Images. 

zonnebrillen

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien