Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Dit is de reden dat er 3 haakjes aan je bh zitten

Op iedere bh zitten standaard drie haakjes in de breedte en twee, soms drie in de hoogte. Maar op welk haakje kun je nou het beste je bh bevestigen? 

Het verlossende antwoord: op het eerste, buitenste haakje. Dat zegt de oprichtster van het lingerielabel Third Love. Dat heeft alles te maken met de levensduur van je bh. Als je een nieuwe bh koopt, moet je ervoor zorgen dat hij op het buitenste haakje precies goed zit. Zit ‘ie op dat haakje te wijd of te strak? Dan moet je een andere maat proberen en niet de bh op een ander haakje vastzetten.

Advertentie

Uitgerekt
“De levensduur van je bh verleng je door pas wanneer de band een beetje is uitgerekt – de elastiekjes in de beha rekken na een half jaar uit – je bh vast te maken aan het middelste haakje”, verduidelijkt de eigenaresse van het lingeriemerk. Dan er alleen nog voor zorgen dat je de bh wast in een waszakje en zo heb je er zo lang mogelijk plezier van.

LEES OOK:

Bron: Refinery 29. Beeld: iStock

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien