Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit is de reden dat er 3 haakjes aan je bh zitten

Op iedere bh zitten standaard drie haakjes in de breedte en twee, soms drie in de hoogte. Maar op welk haakje kun je nou het beste je bh bevestigen? 

Het verlossende antwoord: op het eerste, buitenste haakje. Dat zegt de oprichtster van het lingerielabel Third Love. Dat heeft alles te maken met de levensduur van je bh. Als je een nieuwe bh koopt, moet je ervoor zorgen dat hij op het buitenste haakje precies goed zit. Zit ‘ie op dat haakje te wijd of te strak? Dan moet je een andere maat proberen en niet de bh op een ander haakje vastzetten.

Advertentie

Uitgerekt
“De levensduur van je bh verleng je door pas wanneer de band een beetje is uitgerekt – de elastiekjes in de beha rekken na een half jaar uit – je bh vast te maken aan het middelste haakje”, verduidelijkt de eigenaresse van het lingeriemerk. Dan er alleen nog voor zorgen dat je de bh wast in een waszakje en zo heb je er zo lang mogelijk plezier van.

LEES OOK:

Bron: Refinery 29. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van woensdag 19 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Dol op puzzelen, maar geen puzzelboekje bij de hand? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[premium-verder-lezen]

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien