Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit zijn de 3 kleuren die we deze herfst overal gaan zien

De herfst is weer in aantocht en dat betekent natuurlijk een nieuwe garderobe. Er zijn een paar kleuren die niet in je kast kunnen ontbreken deze herfst. 

En bereid je voor, want het najaar van 2019 ziet er kleurrijk uit.

Advertentie

Als je aan de herfst denkt, zie je al gauw donkere en warme kleuren voor je waarschijnlijk. Komende herfst ziet er iets anders uit, want we laten donkerrood, zwart, grijs en bruin achterwege. Dit seizoen zullen we namelijk vooral botergeel, bladgroen en paars voorbij zien komen.

Botergeel
Met deze zachte kleur geel blijven we nog even in de zomer hangen. Deze kleur staat echt prachtig bij vrouwen met een donkere haarkleur.

Bladgroen
Deze frisse kleur zorgt voor wat meer kleur deze herfst. Bladgroen staat voor verschillende tinten groen en kunnen heel goed met elkaar gecombineerd worden.

Paars
Of je nu voor knallend paars of voor de subtiele kleur lila gaat, de kleur paars is het helemaal deze herfst. Je kunt er alle kanten mee op!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: WhoWhatWear. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien