On Your Feet! - tickets nu vanaf €15,86 >

3 tips om je huid lekker zacht te houden in de winter!

Je huid krijgt het zwaar te verduren in de winter. Verwarming, droge lucht en te weinig buitenlucht maken je huid droog en ruw. Gelukkig is daar best wat aan te doen. We geven 3 tips die je huid weer helemaal zijdezacht maken!

Libelle samen met Kneipp® 

  • Wekelijks  scrubben. Wanneer je je lijf scrubt, krijgt je huid de kans om weer vocht toe te laten omdat alle dode huidcellen dan verdwenen zijn.
  • Veel water drinken, dit is de basis van een huid en lichaam met een goede vochtbalans. Vermijd zoveel mogelijk alcohol en koffie, want deze zijn vochtafdrijvend . En zet de verwarming een graadje lager.
  • Smeren, smeren en nog eens smeren.  Een goede bodylotion is het halve werk. De Silky Secret bodylotion van Kneipp®  werd onlangs door een grote groep lezeressen getest. Het resultaat was verbluffend.

87 lezeressen mochten de Silky Secret body lotion van Kneipp® 2 weken lang uitproberen.
Lees hier hun reacties!

  • ‘Heerlijke zachte geur! Smeert goed uit, trekt snel in en ik heb een zijdezachte huid na gebruik, zelfs de volgende dag nog. I love it.'(Susanne, 46 jaar)
  • ‘Wat een heerlijk zacht product met een fijne subtiele geur! Ook word ik erg blij van het feit dat de bodylotion in een tube zit i.p.v. een pot.’ (Nancy, 28 jaar)
  • ‘Heel blij, mooie tube en die geur is zo lekker, smeert goed uit en trekt zeer snel in en dan is je huid zo zacht en dat zelfs voor een droge huid, geweldig.'(Sandra, 44 jaar)

Het testpanel was unaniem enthousiast en gaf de Kneipp® Silky Secret body lotion als rapportcijfer gemiddeld een 8,2!

De Kneipp® Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten, zoals melkproteïnen, zijdebloesem en wonderolie. Deze dringen diep door  in de poriën en zorgen voor een stralende teint.

kneipp-klein

Naast de body lotion bestaat de Kneipp®  Silky Secretlijn  uit  crème douche en badcrème die allemaal op elkaar zijn afgestemd qua zachte geur.

Kneipp®producten onderscheiden zich doordat ze zijn gemaakt op basis van planten & kruiden en zonder conserveringsmiddelen.
Kijk voor meer informatie op: Kneipp.nl/silkysecret

 

kneipp-logo-pay-off-natuurlijk-genieten-png

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien