Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

5 tips om een onderkin minder te laten opvallen

Dacht je dat een onderkin alleen voorkomt bij vollere vrouwen? Dan heb je het mis! Veel vrouwen hebben namelijk last van een klein onderkinnetje. Helemaal niets om je voor te schamen dus.

Natuurlijk kan de juiste voeding en beweging al een heleboel verhelpen, maar dit geeft helaas niet meteen of altijd het gewenste effect. Maar, niet gevreesd: er zijn nog genoeg manieren om je onderkin minder op te laten vallen. 5 modetips!

Advertentie

 1. Kapsel
  Het juiste kapsel kan het effect hebben van een facelift, maar dan zonder botox. Zo kan een mooie korte bob bijvoorbeeld nét even wat meer lucht geven aan het gebied rondom je kin, waardoor deze slanker oogt. Heb je lang haar? Draag het dan eens in een paardenstaart. Hierdoor ogen je gezicht en nek langer, waardoor je onderkin veel minder opvalt.
 2. Kleding
  Vermijd kleding waarbij de focus op je nek ligt, zoals een coltrui, een blouse met hoge sluiting of andere tops waarbij er te veel gebeurt rondom de nek. Kies liever voor tops met een lage boord en een v-hals. Niet zo’n fan van een te diepe v-hals? Ga dan bijvoorbeeld voor een top met een mooie boothals.
 3. Accessoires
  Lange, grote of opvallende oorbellen? Die kun je beter vermijden, wanneer je je onderkin wilt verbergen. Kleine oorbellen zijn acceptabel, maar wanneer je grote oorbellen draagt, trek je wederom teveel aandacht naar je kin. Gelukkig zijn er genoeg mooie kleine oorsieraden te koop.
 4. Make-up Wanneer je last hebt van een onderkin, zal de make-uptechniek contouring voor jou een geschenk uit de hemel zijn. Door het aanbrengen van verschillende tinten make-up op je gezicht, kun je namelijk optisch schaduwen en lijnen creëren. Een make-uppallet met verschillende kleuren is ideaal: zo kun je kleuren mengen en afwisselen voor het beste resultaat.
 5. Kauwgom
  En last but not least: eet regelmatig een kauwgompje. Zo zet je de spieren rondom je kin en hals flink aan het werk. Kies het liefst wel een suikervrije variant, want anders werkt het kauwen natuurlijk eerder averechts.

 

BEKIJK OOK: MODEVLOGGER FRANCOISE: “ZO KLEED JE JE STIJLVOL ALS JE BOVEN DE 50 BENT”

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts €19,95

Bron: Fashionchick. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 52: “Dus jij bent Vera’s nieuwe vlam?”

nieuwe vlam

Een tikkeltje zenuwachtig en tegelijk vol vertrouwen belt Maartje aan bij haar knappe werkrelatie Vera. Ze weten allebei dat er niets zakelijks op de agenda staat vanavond. Haar verbazing is dan ook groot als een jochie van een jaar of zes met grote ogen de deur open doet.

“Kom jij ook al voor mama?” vraagt het ventje van drie turven hoog.

“Ehm… hoi!” stamel ik. “Ik ben Maartje. En wie ben jij?”

“Felix. Ik heb een Tijannosaujus.”

“Hoi Felix. Dat is mooi zeg, een Tyrannosaurus. Ik kom voor Vera, is dat jouw mama?”

Op dat moment steekt Vera

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien