Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

5 tips tegen een vermoeid uiterlijk

Je hebt wel eens van die ochtenden dat je net even te weinig slaap hebt gehad. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Kinderen die nog niet doorslapen, piekeren, onweer of het is gewoon een keertje laat geworden. Je ogen willen niet echt open maar je wilt straks wel weer knap voor de dag komen.

5 tips tegen een vermoeid uiterlijk

Advertentie

 1. Hydrateren
  Plens koud water in je gezicht. Het is even bikkelen, maar de koele temperatuur werkt ontzwellend: het laat de bloedvaten samentrekken en hierdoor zal je er frisser en stralender uitzien.
 2. Masseren
  Masseer je huid wakker en laat je doorbloeding op gang komen door jezelf een gezichtsmassage te geven. Als je huid te droog is om lekker met je vingertoppen overheen te gaan, gebruik dan een vochtinbrengend serum.
 3. Koelen
  Stop 2 lepels in de vriezer en leg deze op je ogen als ze koud genoeg zijn. De zwellingen van vermoeidheid zullen wegtrekken.
 4. Voeden
  Kies voor je verzorgingsproducten iets met cafeïne, dit zal je huid een onmiddellijke oppepper geven. Kies bijvoorbeeld de Fast Response Eye Cream van Mac, of de oogroller van Garnier met cafeïne.
 5. Maskeren
  Gebruik een matterende foundation om je een egale teint te geven en een concealer (kies voor een tint lichter dan je huidskleur) om de wallen onder je ogen te maskeren.

LEES OOK:

De leukste berichten van Libelle ook in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

BEKIJK OOK:
Zijdezachte huid? Je lekkerste scrub maak je zelf!

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien