Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

5x tattoo-inspiratie voor dít elegante lichaamsdeel

Heb je besloten dat je eindelijk die tatoeage wil laten zetten? Dan is het nog de kunst om te verzinnen hoe-ie er precies uit moet komen te zien én waar de tattoo het mooist uitkomt op je lichaam.

Een kleine tattoo op je pols of enkel kan prachtig zijn, maar heb je al eens gedacht aan een versiering, precies op je ruggengraat? Een elegante én verrassende plek voor een tattoo. Kijk maar!

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#nowyroknowaja#tattoo#tattoogirls#blacktattoo#tattooonback#@silentinkolsztyn#dragonflytattoo#dragonfly ❤

Een bericht gedeeld door Monika Kuczyńska (@monia02003) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Beauty minimalist lotus flower 😊 Owner @anastasiagarakanidze #ტატუ #ტატუირება #თბილისი #ტატუთბილისში #თბილისიტატუ #ლოტუსი #მინიმალიზმი #მინიმალისტური #тату #татуэскизы #тбилиси #татувтбилиси #тбилиситату #татунаспине #лотус #тбилиси2019 #минимализмтату #tattoo #tattooideas #tbilisi #tattoointbilisi #tbilisitattoo #tbilisi2019 #minimalism #minimalisttattoo #tattooonback #beauty #beautifultattoo @minimalism @minimalblackink @best.tattoo.arts @luckytattooer_ink @inklabs @instagram @insta_tatuaggi

Een bericht gedeeld door Giokakhidze_Lucky (@luckytattooer_ink) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#tattoo #tattowoman #smalltattoo #smalltattoos #tattooonback

Een bericht gedeeld door leoTattoo.. (@leo.tattoom) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: Flair.be. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien