Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

6x de leukste badmode

De zon laat zich weer volop zien! En dat vieren we met de mooiste badmode. Wordt het een frisse kleur of een trendy printje?

Advertentie
Libelle samen met Livera

Die past!

Veel vrouwen voelen zich onzeker in badpak of bikini. In badmode van Livera is dat niet nodig. Die is namelijk niet alleen vrouwelijk en comfortabel, maar zorgt ook dat uw figuur voordelig uitkomt. Een ingenieuze padding of een beugel in het topje zorgt voor een mooie pasvorm, ook bij een grotere cupmaat. Liever geen blote buik? Kies dan voor een tankini of badpak en geniet onbezorgd van de zon.

Mix & match

Combineer bikini- en tankinitopjes met broekjes in alle stijlen, kleuren en maten. Zo stel je zelf de ideale outfit samen voor een zonnige vakantie of een dagje naar het strand. Livera heeft ook bijpassende strandjurkjes en pareo’s, om in stijl langs de branding te flaneren. Kijk eens in de Livera winkel of op livera.nl.

Shop nu de leukste badmode

 

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien