Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

7x last minute beautytips om stralend de jaarwisseling door te komen

Wil jij op de laatste dag van dit jaar nog even flink de show stelen? Met deze beautytips zie je er vanavond én vannacht op je best uit!

1. Frisse blik
Met al die feestdagen en borrels is de kans groot dat je weinig hebt geslapen. Een frisse oogopslag is dus wel zo fijn. Gebruik een wit oogpotloodje op je waterlijn om er minder moe uit te zien en je ogen groter te laten lijken. Een under eye masker kan ook geen kwaad!

Advertentie

2. Lekker luchtje
Geen zin om je avond te eindigen met een walm van oliebollen en sigaretten om je heen? Spuit dan van tevoren niet alleen wat parfum op je lichaam, maar ook in je haren. Zo blijft je geurtje nog wat langer hangen.

3. Hydrateren
Met dit koude weer en al die alcoholische versnaperingen van de afgelopen dagen, kan je huid wel wat extra vocht gebruiken. Haal een lekker hydraterend huidmaskertje in huis en gebruik daarna een goede dagcrème.

4. Glitterlakje
Is je nagellak een beetje afgebladerd, maar heb je geen zin om je nagels helemaal opnieuw te lakken? Breng dan snel één laagje glitterlak aan over het begin van je nagel of je hele nagel om dit te verbergen.

5. Zelfbruiner
Oogt je huid een beetje grauwig na al dat gefeest? Breng dan een lekker laagje zelfbruiner aan over je gezicht en gebruik een mooie higlighter voor op je jukbeenderen.

6. Puistje verbergen
Heb jij je qua alcohol en ongezond eten een beetje laten gaan? Dan is de kans groot dat je huid er wat minder goed uitziet. Mocht je een flinke knoeperd op je gezicht hebben die je graag wilt verbergen, is het verstandig om hier wat tea tree olie of een beetje sudocrème op te smeren. Je zal zien dat de zwelling en roodheid hierna verminderen.

7. Epileren
Zie je nog wat verdwaalde haartjes bij je wenkbrauwen? Kleur ze dan eerst even in voordat je gaat epileren. Zo weet je zeker dat je niet teveel weghaalt en vanavond niet rondloopt met een gat in je wenkbrauwen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elle. Beeld: iStock

 

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien