Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Deze 90's rok gaan we veel zien in de lente

Een nieuw seizoen brengt nieuwe trends met zich mee. Als we de catwalktrends mogen geloven, gaan we deze 90’s rok in de lente van 2020 massaal dragen.

Lange rokken met een hoge split aan de voorkant of zijkant zijn terug van weggeweest. Sarah Jessica Parker en Jennifer Aniston droegen deze opvallende rokken al op de rode loper in de jaren ’90. Op de catwalks wordt de rok vooral gedragen met een ontbloot middenrif, maar deze trend is ook goed te combineren met een mooie blouse of top. Een jurk met een split is aankomende lente ook zeker welkom. Eronder draag je hakken of elegante laarsjes.

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Whowhatwear. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien