Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Deze 90's rok gaan we veel zien in de lente

Een nieuw seizoen brengt nieuwe trends met zich mee. Als we de catwalktrends mogen geloven, gaan we deze 90’s rok in de lente van 2020 massaal dragen.

Lange rokken met een hoge split aan de voorkant of zijkant zijn terug van weggeweest. Sarah Jessica Parker en Jennifer Aniston droegen deze opvallende rokken al op de rode loper in de jaren ’90. Op de catwalks wordt de rok vooral gedragen met een ontbloot middenrif, maar deze trend is ook goed te combineren met een mooie blouse of top. Een jurk met een split is aankomende lente ook zeker welkom. Eronder draag je hakken of elegante laarsjes.

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Whowhatwear. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien