Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

9x de leukste veterschoenen

De veterschoen is inmiddels al een paar jaar niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dat is ook niet zo gek: deze androgyne schoen kun je op eindeloos veel manier dragen.

Veterschoenen werken heel goed onder een rok of jurk omdat ze de enkel vrij laten waardoor het been slanker oogt. Stoere laarzen zijn ook leuk, maar ogen toch meteen een stuk plomper. De schoenen maken iedere outfit speels en omdat ze in talloze variaties komen, zit er voor alle smaken wel wat tussen.

Advertentie

Beeld: Koto Bolofo voor Margaret Howell 

Shop hier de leukste veterschoenen:

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien