Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Laat de zomer maar komen: hier koop je weer voordelige opblaasbare jacuzzi's

De komende tijd wordt het warm weer, vanaf woensdag schieten de temperaturen namelijk omhoog en donderdag kan het op sommige plaatsen zelfs 27 graden worden. Wil je tijdens de warme dagen helemaal een vakantiegevoel hebben? Dan is het een idee om een opblaasbare jacuzzi te kopen.

Je scoort ze deze week weer voor een prikkie bij Kruidvat, want er is een leuke aanbieding.

Advertentie

Aanbieding opblaasbare jacuzzi

Lidl verkocht een paar weken geleden al een opblaasbaar bubbelbad. De gadgets waren in no time uitverkocht. Misgegrepen? Kruidvat verkoopt nu ook voordelige jacuzzi’s.

Online is het bubbelbad helaas al uitverkocht, maar ze zijn nog wel bij de fysieke winkels te koop. Goede reden om tijdens je dagelijkse ommetje even te buurten bij de dichtstbijzijnde Kruidvat.

De jacuzzi heeft de naam Bestway Lay-Z en aan de binnenkant heeft-ie een mozaïekprint. Lijken net echte tegeltjes. Wij zien onszelf al helemaal bubbelen in de tuin, met een glas rosé. Voor €299,- zit je er ook zo bij.

Het vakantiegevoel is pas compleet met het nieuwe Libelle Zomerboek.

10 x Libelle + Zomerboek
10 x Libelle + Zomerboek
42,90 29,95
Bestel nu

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Kruidvat. Beeld: iStock

Anne-Wil: “We mogen niet knuffelen, niet zoenen en ook geen seks”

anne-wil-geen-seks

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Schoonzus Dorien en haar vriend Otto nemen het wat minder nauw met de afstand.

Vrijdag

De test heeft het uitgewezen, maar ik vind het nog heel onwerkelijk dat ik een officiële coronapatiënt ben. Zoiets gebeurt anderen. Mensen over wie de premier en de minister persconferenties geven, met die leuke vrouw tussen hen in, die zo veel boeiende gebaren maakt, dat ik voor haar meer aandacht heb dan voor de sprekers. Ik voel me niet echt ziek. Alleen een beetje anders

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien