Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Laat de zomer maar komen: hier koop je weer voordelige opblaasbare jacuzzi's

De komende tijd wordt het warm weer, vanaf woensdag schieten de temperaturen namelijk omhoog en donderdag kan het op sommige plaatsen zelfs 27 graden worden. Wil je tijdens de warme dagen helemaal een vakantiegevoel hebben? Dan is het een idee om een opblaasbare jacuzzi te kopen.

Je scoort ze deze week weer voor een prikkie bij Kruidvat, want er is een leuke aanbieding.

Advertentie

Aanbieding opblaasbare jacuzzi

Lidl verkocht een paar weken geleden al een opblaasbaar bubbelbad. De gadgets waren in no time uitverkocht. Misgegrepen? Kruidvat verkoopt nu ook voordelige jacuzzi’s.

Online is het bubbelbad helaas al uitverkocht, maar ze zijn nog wel bij de fysieke winkels te koop. Goede reden om tijdens je dagelijkse ommetje even te buurten bij de dichtstbijzijnde Kruidvat.

De jacuzzi heeft de naam Bestway Lay-Z en aan de binnenkant heeft-ie een mozaïekprint. Lijken net echte tegeltjes. Wij zien onszelf al helemaal bubbelen in de tuin, met een glas rosé. Voor €299,- zit je er ook zo bij.

Het vakantiegevoel is pas compleet met het nieuwe Libelle Zomerboek.

10 x Libelle + Zomerboek
10 x Libelle + Zomerboek
42,90 29,95
Bestel nu

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Kruidvat. Beeld: iStock

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien