Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Terug naar de jaren 90: dit accessoire dragen we nu gewoon weer als top

Wie wat bewaart, die heeft wat… veel kledingtrends die in de jaren 90 erg populair waren, komen nu een voor een weer terug.

Het sjaaltje is een accessoire die eigenlijk nooit echt weg is geweest, maar toch draag je ‘m elk seizoen weer anders. Heb jij nog een hele collectie sjaaltjes in de kast hangen? Die draag je dit seizoen niet om je nek, niet (alleen) in je haar en niet als riem, maar op social media hebben we ze ook weer als top gespot.

Advertentie

Verschillende manieren
Wij begrijpen dat je meteen denkt “ja, dat was leuk toen we zestien waren” en dat is ook wel zo, maar daar is ook een oplossing voor. Je kunt een sjaaltje namelijk op verschillende manieren als top dragen. Handig voor op vakantie:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good samaritan across street: “Can you please stop sitting on that stranger’s car” Me: and I oop 😯

Een bericht gedeeld door STEPHANIE JAKUBEK (@simplystephjaye) op

Wat te bloot? Dan kun je deze trend ook zo dragen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien