Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Aldi heeft de wollige Ugg sloffen nagemaakt en ze zijn nét echt

Na een lange, regenachtige dag gaat er niets boven het verwisselen van onze schoenen in zachte en warme pantoffels. Goed nieuws: onze voetjes komen deze winter niets tekort met deze Ugg, eh… Aldi sloffen.

Voor maar 17 euro zijn jouw voeten voortaan warm genesteld in modieuze sloffen die preciés op die van Ugg lijken. Het grootste verschil: het prijskaartje.

Advertentie

Wees er snel bij
Deze warme vriendjes worden verkocht in de kleuren beige en cognac. Ze liggen vanaf volgende week in de schappen, dus wees er snel bij met zo’n budgettopper. Wellicht een goed Sinterklaas-cadeau?

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: beautify.nl. Beeld: iStock

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien