Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Alle beauty-aanbiedingen weten!

Folders in de gaten houden?
Je favoriete shampoo gekocht bij de drogisterij op de hoek en wat blijkt: diezelfde shampoo is in de aanbieding bij de drogisterij aan de overkant. Je kan natuurlijk alle folders in de gaten te houden, maar het kan nu net zo gemakkelijk op je iPhone. Dat scheelt niet alleen veel tijd, je kunt ook direct in de winkel zelf kijken wat voor aanbiedingen er lopen.

Gemakkelijk geld besparen
Aanbieding Beauty is een applicatie voor de iPhone waarbij je alle aanbiedingen van drogisterijen kan bekijken, hiermee bespaar je al snel geld op cosmetica-uitgaven en blijft er geld over voor andere leuke dingen.

Indeling van de app
App gedownload? Als je hem opent verschijnt er een menu waarbij ‘Aanbieding’ is geselecteerd. In het scherm verschijnen een aantal winkels, zoals Bijenkorf, DA, Douglas, Etos, Kruidvat en zelfs de See Buy Fly. Per winkel zie je hoeveel aanbiedingen er zijn en wanneer je een winkel aan selecteert verschijnen alle aanbiedingen.

Boodschappenlijstje in de app
De aanbiedingen zijn tot in detail te bekijken en je kunt ze toevoegen aan je boodschappenlijstje en eventueel extra tekst hieraan toevoegen, bijvoorbeeld het aantal. Maar je kan ook aanbiedingen toevoegen aan je aanbiedingenlijstje dan zie je direct hoeveel geld je precies bespaart.

Advertentie

Nooit teleurstellingen
Staat er een winkel in het lijstje die niet bij jou in de buurt zit? Bij instellingen kan je aanvinken van welke winkels jij aanbiedingen wilt zien en dus word je nooit teleurgesteld door aanbiedingen die je niet, of moeilijk, kan bemachtigen.

Nu nog gratis!
De Aanbieding Beauty app is een variant op de app Aanbieding waarin je aanbiedingen van supermarkten kan zien. Beide apps zijn tijdelijk gratis te downloaden in App Store, maar er is nog niet bekend tot wanneer dit kan. Wil je deze apps dus hebben, download deze dan snel.

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien