Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

'Alleen uitkering voor goedgeklede mensen'

Karl Lagerfeld heeft opnieuw een opmerkelijke uitspraak gedaan. De hoofdontwerper van Chanel vindt dat alleen goedgeklede mensen recht hebben op een uitkering.

In een recent interview werd ‘Kaiser Karl’ gevraagd hoe de wereld eruit zou zien als hij de koning was. Zijn antwoord was helder: mensen moeten vooral goed gekleed zijn. “Er goed uitzien heeft niks te maken met hoeveel geld je te besteden hebt. Ik zou uitkeringen vervangen door bonussen voor mensen die hun best doen om er goed uit te zien”, beweert de 81-jarige ontwerper.

Advertentie

Woordenboek
Karl heeft nog een paar punten voor het geval hij ooit de macht krijgt. “Het woordenboek bestuderen zou verplicht moeten zijn. Elke dag een pagina, zoals ik van mijn moeder moest doen toen ik klein was. Ouders zouden hun kinderen elke avond moeten overhoren.” Ook pleit hij ervoor dat iedereen minstens drie talen leert. “Het opent deuren, je geest en voorkomt alzheimer.”

Trainingsbroek
Het is niet de eerste keer dat hij het nieuws haalt met zijn controversiële claims. Hij vindt zangeres Adele te dik, Pippa Middleton (zus van Kate Middleton) alleen mooi van de achterkant en het dragen van een trainingsbroek de ultieme vorm van nederlaag. “Je bent alle controle over je leven kwijtgeraakt en daarom heb je maar een trainingsbroek gekocht.”

Bron: Cosmopolitan

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien