Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Als je dít doet met je wenkbrauwen zie je er gelijk jonger uit

Wil je een beetje fris voor de dag komen, dan hoef je eigenlijk maar weinig aan jezelf te doen. Want, wat echt werkt om er wat jonger uit te zien? Schenk aandacht aan je wenkbrauwen.

Het is namelijk onderzocht: je wenkbrauwen kunnen je wat jonger laten lijken.

Advertentie

Donker kleurtje, graag
Voor het onderzoek moesten mensen naar foto’s van zo’n 800 vreemden kijken. Het waren allemaal foto’s van vrouwen tussen de 20 en 80 jaar. Wat blijkt? Als mensen naar een gezicht kijken, letten ze ook op de wenkbrauwen. En de vrouwen die hun wenkbrauwen wat donkerder hadden geverfd of met een donker potlood hadden ingekleurd, werden gemiddeld gezien jonger geschat.

De kleur van de haren vervaagt namelijk met de jaren. Dus als je haartjes nog erg donker zijn door bijvoorbeeld verf, dan lijkt het alsnog of je een wat jeugdiger gezicht hebt. En laat dat nou harstikke makkelijk zijn om zelf te doen: met een potlood in een donkerbruine kleur kun je je wenkbrauwen al voorzien van meer tint. Of je gaat naar een schoonheidsspecialist: daar kun je vaak  al voor iets meer dan een tientje je wenkbrauwen laten verven. En vergeet niet te zeggen dat je ze lekker donker wilt hebben.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Margriet. Beeld: iStock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien