Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Altijd lekker ruiken? Dít modehuis brengt de eerste geparfumeerde handtas ter wereld uit

Ben jij het zat om je parfum overal mee naartoe te nemen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Het bekende modehuis Fendi brengt namelijk een tas op de markt die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens heerlijk ruikt.

Fendi heeft de iconische ‘Baguette bag’ een make-over gegeven door een nieuwe versie uit te brengen die geparfumeerd is.

Advertentie

Parfum in leder
En de Baguette bag is niet zomaar een tas. De Baguette is namelijk voor Fendi wat de Birkin is voor Hermès. De tas is al in verschillende kleuren uitgebracht en wordt straks ook in een geparfumeerde variant verkocht. Het parfummerk Maison Francis Kurkdjian heeft enkele druppels parfum verwerkt in het leder van de kanariegele tas, waardoor deze voortaan heerlijk riekt.

Prijskaartje
Buiten het lekkere geurtje is de tas ook nog eens een echte eyecatcher en wordt deze uitgebracht in 3 verschillende maten. Daarnaast krijg je ook nog eens 5 ml parfum bij aankoop. De tas is beschikbaar tot 20 december en kost zo’n 450 euro.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Allure. Beeld: iStock, Instagram

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien