Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Toe aan een totaal ander kapsel? Deze korte coupe wordt weer populair

Doordat we een lange tijd niet naar de kapper konden, zijn we meer dan ooit bezig met ons kapsel. Toe aan iets compleet anders? Ga deze zomer voor kort.

De zomer mag het kort, korter, kortst. De ‘Franse bob’ wordt namelijk weer een trend. Dit korte kapsel is ideaal voor de warme zomerdagen, want: lekker luchtig én je hoeft er bijna niets aan te doen.

Advertentie

Weinig werk

Ook fijn: de Franse bob hoef je niet helemaal perfect te stylen, dit kapsel staat namelijk bekend als rommelig kapsel. Daarnaast is dit kapsel ook perfect voor beschadigd haar door te veel kleuren. Je knipt de beschadigde punten af en gaat voor een nieuwe, frisse start.

Licht en luchtig

Deze bob wordt traditioneel op hoogte van je mond geknipt en gecombineerd met een rechte pony op de wenkbrauw. De moderne variant is wat minder stijf en mag ook iets langer zijn. Het belangrijkste: hij mag niet te netjes geknipt lijken en moet licht en luchtig aanvoelen. Alsof je er niets aan hebt gedaan:

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌳🍃🌿 #baum #schlossgarten #oldenburg #shooting #frenchbob

Een bericht gedeeld door A N N I N A (@anninapritschow) op

BEKIJK OOK: Conny (41) had al 20 jaar hetzelfde kapsel maar krijgt nu een blonde bob:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Glamourmagazine.co.uk. Beeld: iStock

kapsel

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien