Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Bieden maar: Anouk verkoopt haar Songfestival-hakken

Anouk heeft bijzondere schoenen online te koop gezet. Het zijn de hakken waarop de zangeres in 2013 de negende plek veroverde met ‘Birds’ tijdens het Eurovisie Songfestival in Malmö.

Speciaal voor een goed doel, veilt ze de leren laarsjes bezaaid met sierlijke studs nu online. Interesse? Hopelijk heb je dan maat 40 én flink wat geld om neer te tellen.

Advertentie

Anouk Songfestival hakken

Sikkelcelziekte
De opbrengst van de hakken gaat naar het Sikkelcelfonds, dat onderzoek doet naar de sikkelcelziekte. Een erfelijke, dodelijke bloedziekte, die ernstige bloedarmoede, veel pijn en beschadigde organen veroorzaakt. Wereldwijd worden er per jaar 300.000 kinderen met de ziekte geboren – die al jong een herseninfarct, een beschadigd hart en dito nieren, longen en botten te verduren krijgen.

Bieden
Een vreselijke ziekte dus, waar ook Anouk zich serieus om bekommert. Inmiddels is er al meer dan zeshonderd euro geboden op haar Songfestival-hakken. De bieding loopt nog zes dagen. Eerder veilde de rockchick al awards, waar meer dan duizend euro voor werd neergeteld. Verder verkocht ze de tiara van haar albumcover Queen for a day voor 252 euro, en een T-shirt en oorbel die ze eens tijdens de audities bij The voice of Holland droeg voor 631 euro.

1

Hoe zorg je ervoor dat nieuwe hakken geen pijn gaan doen? Libelle’s modevlogger Francoise geeft advies:

Ga jij liever voor sneakers? Bekijk deze gave metallic exemplaren eens:

 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Anoukveiling.com, Facebook. Beeld: Facebook, ANP

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien