Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Déze aparte ballerina's met bizar prijskaartje zijn onderwerp van discussie

De slo… eh, ballerina’s van schoenenontwerper Jimmy Choo waren de afgelopen tijd voer voor online discussie. Aan de groene ballerina’s, die iets weg hebben van microvezeldoekjes, hangt namelijk een prijskaartje van 595 euro.

Dat gaat ook sommige liefhebbers van het merk te ver. Op Twitter klinkt het: “Jimmy Choo is een van mijn favoriete schoenmerken, maar ik draag liever geen stofdoek aan mijn voeten.”

Advertentie

Toch vlógen de schoenen genaamd ‘Merlin Flats’ over de toonbank en zijn ze in bijna elke maat uitverkocht op de webshop van het Britse merk. Daar wordt de schoen beschreven als volgt: ‘Merlin is een leuke en grappige schoen gemaakt van geschoren schapenvel en gekleurd in het felgroen. De ballerina’s zijn makkelijk te combineren en tegelijk ook elegant.’

Zo zie je maar weer: het dure prijskaartje weerhoudt vrouwen er niet van om weg te sloffen op deze modenummertjes.

Toch spant het prijskaartje van déze schoenen toch wel de kroon:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Is het materiaal (en de prijs) jou een brug te ver, maar vind je de groene kleur wel gezellig? Wij zochten een aantal hippe groene schoenen voor je op:

Bron: Metro UK. Beeld: iStock

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien