Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Déze aparte ballerina's met bizar prijskaartje zijn onderwerp van discussie

De slo… eh, ballerina’s van schoenenontwerper Jimmy Choo waren de afgelopen tijd voer voor online discussie. Aan de groene ballerina’s, die iets weg hebben van microvezeldoekjes, hangt namelijk een prijskaartje van 595 euro.

Dat gaat ook sommige liefhebbers van het merk te ver. Op Twitter klinkt het: “Jimmy Choo is een van mijn favoriete schoenmerken, maar ik draag liever geen stofdoek aan mijn voeten.”

Advertentie

Toch vlógen de schoenen genaamd ‘Merlin Flats’ over de toonbank en zijn ze in bijna elke maat uitverkocht op de webshop van het Britse merk. Daar wordt de schoen beschreven als volgt: ‘Merlin is een leuke en grappige schoen gemaakt van geschoren schapenvel en gekleurd in het felgroen. De ballerina’s zijn makkelijk te combineren en tegelijk ook elegant.’

Zo zie je maar weer: het dure prijskaartje weerhoudt vrouwen er niet van om weg te sloffen op deze modenummertjes.

Toch spant het prijskaartje van déze schoenen toch wel de kroon:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Is het materiaal (en de prijs) jou een brug te ver, maar vind je de groene kleur wel gezellig? Wij zochten een aantal hippe groene schoenen voor je op:

Bron: Metro UK. Beeld: iStock

Femke: “Ik neem me subiet voor om vanaf morgen de boel de boel te laten”

huishouden

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week is ze geïrriteerd over haar rol in het huishouden.

“Zullen we elkaar vertellen waar we goed in zijn?” We oefenen het al een tijdje, maar Nathan blijft het moeilijk vinden om zijn sterke punten op te sommen. Nu begint hij er zelf mee. “Ik ben goed in verhalen vertellen. Ik ben goed in lego bouwen. Ik ken alle automerken.” Hij gaat verbazingwekkend snel, deze avond. “Nu jij”, zegt hij plotseling. Mijn gedachten

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien