Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Deze webshop verkoopt oortjes die puur voor de sier zijn

Voor wie een koptelefoon zó 1993 vond en gek werd van de snoeren aan oortjes, bedacht Apple natuurlijk de AirPods, draadloze oordopjes. Maar ja, die zijn des Apples nogal aan de prijs. Wie een goedkoper alternatief wil, kan terecht bij Asos. Of toch niet?

Voor de echte AirPods betaal je al snel € 150, deze kosten € 8,49, maar ja, dan heb je er ook helemaal niets aan.

Advertentie

Faux AirPods
De Britse webshop Asos verkoopt namelijk faux oortjes. Daarmee kun je helemaal niet naar muziek of podcasts luisteren. Ze zijn puur voor de sier.

Wij begrijpen deze actie niet zo goed en ook op Twitter is het onbegrip groot:

Mocht je toch de blits willen maken met deze zilverkleurige oortjes, of nog een verjaardagscadeau zoeken voor iemand die wel tegen een geintje kan, je kunt ze hier aanschaffen.

Heb jij nog wel de ‘ouderwetse’ oortjes met een snoertje? Bekijk hier hoe ze nooit meer in de knoop gaan:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Asos. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien