Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Handig: dit speciale babybroekje zorgt ervoor dat sokjes nooit meer kwijtraken

Als moeder herken je het probleem vast: je kind raakt overal en altijd zijn of haar sokken kwijt. En dus kun je elke week nieuwe exemplaren kopen.

Gelukkig heeft Ouders van Nu een oplossing voor ons bedacht.

Advertentie

Sokken nooit meer kwijt 
Voor alle moeders onder ons is het handig om te weten dat dit bestaat: een hip broekje waar de sokken aan vast zitten. Nooit meer koude voeten, nooit meer op straat zoeken naar kwijtgeraakte sokjes. Kijk, daar hebben we wat aan, zeker omdat we als moeders altijd al druk zijn. Maar liefst 48 procent van de ouders zegt meer behoefte te hebben aan tijd voor zichzelf. En hoe langer je bezig bent met het verzamelen van sokken, hoe minder tijd je voor dat warme bad met een tijdschrift hebt.

Ouders van Nu-kledinglijn
Ouders van Nu – het tijdschrift voor alle vaders en moeders – komt met een eigen kledinglijn. Het is een genderneutrale lijn en het is vooral erg praktisch. Het kledingpakket bestaat uit 8 items: 2 overslagrompers met lange mouwen, 1 broekje, 1 mutsje (aan 2 kanten draagbaar), 2 bandana’s, 1 omslagdoek (ook geschikt voor de maxicosi) en een 1 multifunctionele tas. Het broekje heeft lange pijpjes die je om kunt slaan, waardoor het sokjes worden.

“De nieuwe kledinglijn van Ouders van Nu zit vol slimmigheden die zorgen voor tijdwinst en rust”, vertelt hoofdredacteur Hilde Tholen. Ook de afweging voor een verantwoorde kledinglijn is bewust, veel ouders zijn bezig met de wereld om hen heen en hoe ze daaraan hun steentje kunnen bijdragen. Onze redactie heeft zich gebogen over de vraag: wat kunnen we op het gebied van kleding bijdragen aan handigheden, hacks en duurzaamheid? Hoe kunnen we hun leven er makkelijker op maken? Jonge ouders hebben immers al genoeg aan hun hoofd.”

De new born-set is verkrijgbaar in maat 62 en kost € 89,65.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien