Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

‘Be Mine’-pakketten van Lush

Van Cosmetics To Go naar Lush
Het bedrijf Lush ontstond in de jaren zeventig als Cosmetics To Go; een bedrijf gespecialiseerd in handgemaakte cosmetica. Door omstandigheden moest dit bedrijf slechts enkele jaren later haar deuren sluiten. Het team van Cosmetics To Go bedacht in 1994 het concept voor Lush, zoals we dat nu kennen. Inmiddels zijn er wereldwijd al 500 winkels van Lush geopend die veel winkelstraten lekker laten ruiken. De producten worden gemaakt in de UK, Canada, Zuid-Amerika en Japan, om de simpele reden dat op deze manier de cosmetica vers aan komt in de winkel.

De beste ingrediënten
Lush heeft een team samengesteld dat de hele wereld over reist op zoek naar de beste ingrediënten. Op deze manier weten ze bij Lush precies waar alles vandaan komt en of de ingrediënten voor de producten eerlijk zijn.

Advertentie

Speciaal voor Valentijnsdag
Speciaal voor Valentijn heeft Lush een aantal Valentijnsproducten gemaakt. Om je de moeite van het samenstellen van een cadeaupakket te besparen heeft Lush dit al voor je gedaan, zoals het Be Mine Valentijnspakket. In dit pakket vind je onder andere de ‘It’s Raining Men’ douchegel, de Mmmmmelting Marshmellow Moment Bath Melt en de Soft Coeur Massagebar. In totaal heeft dit pakket een waarde van €49,95.

Lush

Winnen!
Bij Libelle maak je nu kans op één van de vijf ‘Be Mine’ valentijnspakketten van Lush, met diverse bad- en doucheproducten en een verleidelijke Massage Bar met chocolade. Deze actie is inmiddels verlopen.
Voor meer winacties gaat u naar http://www.libelle.nl/category/winnen. Lees ook de overige spelvoorwaarden.

winnen uithetblad

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien