Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Beautyfood voor een platte buik

Voor een platte buik moet je nou eenmaal flink trainen. Daarover mag geen misverstand ontstaan. Maar naast je dagelijkse sit ups is voeding ook belangrijk. Met onderstaande producten kom je namelijk ook al snel een stap dichter bij een platte buik. En ze zijn nog lekker ook! 

Venkel
Voor een platte buik moet je zeker eens venkel aan je gerechten toevoegen. Deze groente werkt namelijk zeer positief bij de spijsvertering en is eetlustremmend. En dat is goed om ons op afstand te houden van de foute dingen.
 
Rabarber
Rabarber staat waarschijnlijk niet vaak op je boodschappenlijstje, maar voeg ‘m voortaan toe. Deze plant heeft namelijk een positieve werking op lever en darmen. Daarnaast bevordert het de werking van je maag en vermindert het een opgeblazen gevoel. Let op: rabarber is in Nederland verkrijgbaar van maart tot en met augustus.
 
Pruimen 
De pruim is ook zo’n superfood. Niet alleen krijg je er een platte buik van doordat het de spijsvertering bevordert, ook bevat deze fruitsoort een massa aan vezels, vitamine E en betacaroteen.
 
Rode bietjes
De rode biet is een grote bevoorrader van het mineraal mangaan. Dit mineraal zorgt voor een optimale spijsvertering. 
Advertentie

Wil je weten welke groenten en fruit nog meer goed zijn voor je huid, haar en lichaam? Onze tip: koop het boek Beauty Food van Lesly-Ann Poppe. 

 
 

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien