Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít is het beautygeheim achter Jennifer Anistons jonge huid

Als je naar Jennifer Aniston kijkt, zou je bij lange na niet zeggen dat ze al 51 (!) jaar oud is. Ze heeft nog altijd een mooie, jonge huid. Maar wat is nu haar beautygeheim?

Eigenlijk doet de actrice er niet eens zoveel voor. Ze drinkt veel water, slaapt goed, probeert zo min mogelijk fastfood en gefrituurd voedsel te eten en smeert altijd zonnebrandcrème.

Advertentie

Jonge huid

Een echte beautyroutine heeft ze niet, maar er is 1 vochtinbrengende crème die heilig is voor haar: de Aveeno Daily Moisturizing Body Lotion. Voor deze lotion betaal je in Nederland gemiddeld zo’n 16 euro. Wat deze vochtinbrengende crème zo bijzonder maakt, zijn de haverextracten. Het is een intensieve, hydraterende crème voor een droge en jeukende huid. De crème verlicht de droge en jeukende huid en kan gebruikt worden als bijkomende verzorging bij de behandeling van eczeem. Ook helpt de crème terugkerende jeuk bij een droge huid te voorkomen bij dagelijks gebruik.

Eenvoudig

Jennifer houdt van eenvoud. “Hoe eenvoudiger hoe beter, als het gaat om huidverzorgingsroutine”, vertelde ze bijvoorbeeld eens in een tijdschrift. “Ik ben geobsedeerd door het wetenschappelijke deel. Ik vind het erg interessant en Aveeno heeft me geholpen te leren dat er zoveel chemicaliën in producten zitten die echt niet goed zijn voor de huid.”

Wil je dé vochtinbrengende crème van Jennifer Aniston proberen? 

Deze vitamine op je gezicht aanbrengen werkt net zo goed als een antirimpelcrème:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Red. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien