Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Dít is de beautyroutine van Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is een natural beauty, maar tegen het ouder worden moet ze naar eigen zeggen wel het een en ander smeren.

Voor Vogue maakte het topmodel een filmpje waarin ze precies uitlegt hoe haar beauty- en make-uproutine eruitziet.

Advertentie

Crèmes
Wanneer ze wakker wordt, kijkt Doutzen eerst wat haar gezicht nodig heeft. Ze begint altijd met oogcrème. ‘‘Ik gebruik oogcrème pas sinds een jaar, veel te laat”, giechelt Doutzen in de video. ‘‘Ik word dit jaar 34, dus ik realiseerde me dat ik vaker gezichtsbehandelingen moet doen.” Daarna doet Doutzen wat moisturizer in haar handen en masseert ze haar gezicht stevig in met deze crème. Haar wenkbrauwen borstelt Doutzen met een klein borsteltje naar boven, want wanneer het model wakker wordt, wijzen haar wenkbrauwen naar beneden, vertelt ze in de video.

Make-up
Dan de make-up. Doutzen begint altijd met wat concealer onder haar ogen. Dan smeert ze met haar handen foundation op haar gezicht en nek. Met een blender blendt ze nog wat concealer op haar wallen, die ze naar eigen zeggen altijd al heeft gehad. Haar wimpers krult ze en met een zwart potloodje tekent ze wat zwart aan de binnenkant van haar oog, om haar ogen een amandelvorm te geven. Daarna doet ze een klein beetje mascara op haar wimpers. Ze eindigt met wat bronzer en lippenstift.

Amsterdam
Sinds ze van New York naar Amsterdam is verhuisd, heeft de Friese een andere make-uproutine, vertelt ze in de video. ‘‘Wanneer ik de kinderen naar school breng, doe ik contour en een beetje shading op. That’s it. Wanneer de kinderen op school zitten, doe ik pas de rest van mijn make-up. Ik hou er niet van om vroeg op te staan, alleen om make-up te doen.”

Hier kun je de hele tutorial van Doutzen bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Favorite t-shirt 🐘 #knotonmyplanet

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dreaming of spring

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: YouTube Vogue. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien