Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Dé beautytrends voor het najaar afgekeken van de catwalk

De één volgt iedere ochtend trouw haar eigen make-up- en haarroutine, de ander struint het internet af naar de laatste beautytrends.

Trends in make-up-land zijn er namelijk ook. En die zijn zelfs op de catwalk te zien. Veel trends zijn op z’n zachtst gezegd niet erg draagbaar, maar er zijn ook zeker een aantal beauytrends die uitermate geschikte zijn om thuis te proberen. Haar én make-up.

Advertentie

Ontwerpers
Het modeseizoen is geopend en dus valt er veel inspiratie te halen van de catwalk. Het Italiaans modehuis Fendi liet zien dat ze niet vies zijn van een likje zwarte make-up. Wat het wil zeggen als een grote ontwerper als Fendi dit op de catwalk laat zien? Dat we het ook langzaam maar zeker op straat zullen gaan zien.

Koperen oogschaduw? Haute Couture-expert Antonio Grimaldi doet het voor.

En dan nog over je lokken. Dior liet strakke, lage paardenstaarten zien die tot het uiteinde gewikkeld zijn in een eenvoudig zwart koordje. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen…

Ook Chanel ging voor de paardenstaart (hint: dat wordt een staart dit najaar!).

Goed, normaal vergelijken we onszelf niet met de catwalk, maar een beetje inspiratie is nooit mis.

Al die poespas moet er ’s avonds ook weer af, en dat kan natuurlijk het beste met de Nivea CELLular box:

NIVEA CELLular box
NIVEA CELLular box
€53 € 17,50
Bekijk hier

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien