Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dé beautytrends voor het najaar afgekeken van de catwalk

De één volgt iedere ochtend trouw haar eigen make-up- en haarroutine, de ander struint het internet af naar de laatste beautytrends.

Trends in make-up-land zijn er namelijk ook. En die zijn zelfs op de catwalk te zien. Veel trends zijn op z’n zachtst gezegd niet erg draagbaar, maar er zijn ook zeker een aantal beauytrends die uitermate geschikte zijn om thuis te proberen. Haar én make-up.

Advertentie

Ontwerpers
Het modeseizoen is geopend en dus valt er veel inspiratie te halen van de catwalk. Het Italiaans modehuis Fendi liet zien dat ze niet vies zijn van een likje zwarte make-up. Wat het wil zeggen als een grote ontwerper als Fendi dit op de catwalk laat zien? Dat we het ook langzaam maar zeker op straat zullen gaan zien.

Koperen oogschaduw? Haute Couture-expert Antonio Grimaldi doet het voor.

En dan nog over je lokken. Dior liet strakke, lage paardenstaarten zien die tot het uiteinde gewikkeld zijn in een eenvoudig zwart koordje. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen…

Ook Chanel ging voor de paardenstaart (hint: dat wordt een staart dit najaar!).

Goed, normaal vergelijken we onszelf niet met de catwalk, maar een beetje inspiratie is nooit mis.

Al die poespas moet er ’s avonds ook weer af, en dat kan natuurlijk het beste met de Nivea CELLular box:

NIVEA CELLular box
NIVEA CELLular box
€53 € 17,50
Bekijk hier

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien