Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Droog, dof en beschadigd haar? Met deze tips geef je je haar na de vakantie een boost

De zon kan zorgen voor beschadiging van het haar door uitdroging en haarbreuk. Vaak is je haar daarom na de vakantie droog, dof en beschadigd. Gelukkig kun je met een paar simpele tips en producten je haar weer kleur en leven inblazen. 

Advertentie

Pluizende krullen worden weer crispy met een voedende spray

Krullen kunnen door zwemmen en zonnen slap gaan hangen, hun vorm verliezen en gaan pluizen. Een spray met magnesium en zonder alcohol kan helpen met voeden en maakt krullen weer ‘crispy’.

Blond haar

Zilvershampoo maakt blond haar dat door de zon geel is geworden weer ‘koeler’ van kleur. Ideaal om highlights op te frissen.

Na zon en zee helpt een kleurmasker om de tint fris te houden

Om de paar wasbeurten een kleurmasker gebruiken is ook een manier om (in de zomer) de kleur bij te houden. Of je kunt gebruikmaken van een kleurshampoo. Deze bevat pigmenten die de kleur verdiepen, maar er ook weer worden uitgewassen.
beschadigd haar

Gezonde groei

Wie beschadigd haar wil laten groeien, kan het beste speciale producten gebruiken die het haar zo verzorgen dat het niet afbreekt en de punten minder snel splijten. Je kunt hiervoor een herstellende shampoo en ontwarrende conditioner gebruiken.

Wil je ook wat meer volume in je haar? Zo bereik je dat in 5 simpele stappen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Tekst: Karen van Ede. Fotografie: Jeanette Huisman. Haar en make-up: Rob Peetoom.
beschadigd haar
Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien