Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Vermijd deze 3 stress factoren voor een mooie huid

Wist je dat we zelf grotendeels verantwoordelijk zijn voor de snelheid waarmee we verouderen? En dat 80% van de sporen van veroudering niet genetisch van aard zijn? Door inzicht te krijgen in de manier waarop we verouderen én ons gedrag te veranderen, kunnen we dit proces vertragen.

Advertentie
Libelle samen met Vichy

Stress is misschien wel de grootste vijand op allerlei lichaamsfuncties. Ook op je huid. Door op tijd rust te nemen en goede balans te zoeken in de dagelijkse bezigheden kun je stress te lijf gaan.

Stressfactor 1: spanning
Sporten heeft een bewezen effect op het ontspannen van lichaam en geest en ook de oeroude, maar nu o zo populaire activiteiten als yoga en meditatie helpen je gedachten te ordenen en je lichaam tot rust te brengen.

Stressfactor 2: zon
Ook uv-stralen uit daglicht maken onze huid kwetsbaar en veroorzaken stress op de lichaamscellen. Bescherm je huid daarom dagelijks met een crème met een uv-filter.

Stressfactor 3: leefstijl
Ons jachtige bestaan, luchtvervuiling, roken en alcohol hebben invloed op de kwaliteit van de huidcellen, met als gevolg dat je huid op een dag doffer en slapper wordt, rimpels gaat vertonen en pigmentvlekjes krijgt.

Drie unieke ingrediënten
Slow Âge van Vichy met SPF 25 gaat de strijd aan met de opkomende tekenen van huidveroudering en helpt je huid zich te beschermen. Dankzij de mix van drie unieke ingrediënten is Vichy erin geslaagd de vijf tekenen van veroudering aan te pakken. Een test onder 120 vrouwen gaf zichtbare verbetering bij rimpeltjes onder de ogen, pigmentvlekken, wangplooien, huidstructuur en elasticiteit. De huid is onmiddellijk gehydrateerd en beschermd. Met SPF 25. Slow Âge is verkrijgbaar in de apotheek.

Meer weten over bifidus, het unieke ingrediënt dat de huid beschermt en sterker maakt? Vichy legt het uit. Bekijk de video.

vichy-logo

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien