Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Dit zijn de beste bikini's en badpakken voor vrouwen met grote borsten

Ben je gezegend met een paar mooie, volle borsten? Wees blij! Alleen kan het soms best lastig zijn om een mooie bikini of badpak te vinden.

Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij de beste op een rijtje gezet:

Advertentie

Beugelbikini
De meeste beugelbikini’s zijn met gewone bh-bandjes over de schouders. Hierdoor zitten ze eigenlijk hetzelfde als een bh en bieden daardoor voldoende ondersteuning aan je borsten. Bovendien zorgt de beugel onderin de bikini ook voor extra steun, zodat ze niet gaan hangen. Het voordeel van een beugelbikini is dat hier vaak grote maten van zijn. Ideaal!

Halterbikini
Bij de halterbikini lopen de bandjes naar je hals en kun je de bikini daar vastknopen. Kies als je grote borsten hebt wel voor een halterbikini met stevige, brede bandjes zodat ‘ie comfortabel zit. Bij dunne bandjes is de kans namelijk groot dat je na een tijdje last krijgt van je nek.

Badpak
Badpakken zijn tegenwoordig hartstikke trendy. Ze zitten strak, waardoor alles goed op z’n plek blijft. Ze bieden voldoende ondersteuning en er bestaan genoeg badpakken met voorgevormde cups of beugels, waardoor je borsten er heel mooi in uit kunnen komen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien