Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dít is waarom je bij Kate Middleton nooit een bh-bandje of haar ondergoed ziet zitten

De royals staan bekend om hun onberispelijke outfits. Kate Middleton is daar geen uitzondering in. Ze draagt de mooiste jurken, waarin je nooit een afdruk van haar bh-bandje of ondergoed ziet. Etiquette-expert Myka Meier deelt het geheim van Kate.

Iedereen heeft er wel eens last van gehad. Bh-bandjes die zichtbaar zijn of ondergoed dat aftekent als je strakke kleding draagt. Kate Middleton wordt vanuit iedere hoek gefotografeerd, maar lijkt hier nooit last van te hebben. De koninklijke etiquette-expert Myka Meier vertelt dat dit komt door de speciale onderkleding die Kate draagt onder haar jurken.

Advertentie

Intieme kleding

Op Instagram vertelt Myka dat de hertogin altijd een strapless, huidkleurige, naadloze bodysuit in de kast heeft liggen. Ondergoed en bh’s worden namelijk beschouwd als ‘intieme kleding’ en het is voor royals niet de bedoeling dat andere mensen dat zien. Volgens Myka zijn er naast bodysuits nog meer trucjes om je ondergoed te verbergen. “Bijvoorbeeld een bh die in het kledingstuk is genaaid of een strapless bh is ook een optie.”

Zo blijft je bh-bandje mooi verstopt onder je top:

Naadloos ondergoed voor onder je kleding bestel je hier:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Redonline. Beeld: Brunopress.

Lees meer

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien