Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Met dít trucje wordt de zoektocht naar een bh een stuk makkelijker

Is jouw maat bh uitverkocht of hebben ze die ene leuke bh alleen maar in kleinere maten? Met het volgende trucje is de kans groot dat je toch de winkel uitloopt met een nieuw exemplaar. 

Het schijnt namelijk dat de zogeheten zustermaten je ook perfect passen.

Advertentie

Zustermaten
Zustermaten zijn de maten die precies onder of boven je eigen bh-maat zitten. Lingeriestyliste Deborah Sonneville vertelt aan HLN hoe dat precies zit. “We adviseren altijd om zo weinig mogelijk van je echte maat af te wijken, dat is eigenlijk de standaard die je altijd moet hanteren. Maar het principe van zustermaten is wel een handig trucje dat kan worden toegepast wanneer een model bijvoorbeeld niet meer beschikbaar is in jouw maat”, vertelt ze.

Cup en omtrekmaten
“Een zustermaat betekent dat het volume van de cup hetzelfde is bij meerdere omtrekmaten”, legt Sonneville uit. “Zo heeft 85C een even grote cup als 80D en 75E. Indien je een maat in omtrek omlaag gaat, dan ga je een cupmaat omhoog. En omgekeerd hetzelfde principe: ga je een maat in omtrek omhoog, dan ga je een cupmaat omlaag.” Volg je het nog? Stel je probeert een bh van 85C en je vindt dat de band om je rug te strak zit, dan kun je ook 90B proberen. 90B en 85C hebben namelijk hetzelfde cupvolume. Bij 90C zal de band misschien ook goed zijn, maar de cup zal waarschijnlijk te groot zijn. Dit trucje kun je bij elke maat toepassen, zo staat 75E gelijk aan 80D en 95A hetzelfde als 90B.

Nog op zoek naar een mooie bh? 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: HLN. Beeld: iStock

Lees meer

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien