Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Musthave: deze bijzondere blouse lijkt een grote trend te worden

Houd jij wel van een gewaagde look? Dan is deze trend écht iets voor jou. Onder andere actrice Cate Blanchett is al gespot in deze prachtige, maar opvallende blouse.

Al een tijdje speelt de colorblocking-trend zowel in de interieur- als modewereld: gedurfde en opvallende kleuren met elkaar combineren. Om daarop voort te borduren, heb je nu ook de tweekleurige trend. Hierbij worden 2 kleuren in een kledingstuk gecombineerd. Iedere helft van een blouse bestaat bijvoorbeeld uit een andere kleur of de borstzakken hebben een ander kleurtje.

Advertentie

Kleuren

Bij deze trend hoeven de kleuren niet per se te clashen zoals we gewend zijn van de colorblocking-trend. Daar wordt bijvoorbeeld paars met rood of geel met blauw gecombineerd. Als dit niet je ding is, kun je ook kiezen voor een blouse in camel met zwart of een item met blauw met wit.

 

View this post on Instagram

 

#GOYAPEOPLE AT OUR #HOUSEOFGOYA SHOW @ps.shadesofmylife in the James shirt & Jelena trousers #stinegoya #goyamelody #cphfw 📸

A post shared by STINE GOYA (@stinegoyastudio) on

Combineren

Hoe combineer je dit? Simpel: deze blouse mag je best oversized dragen. Combineer het op een broek in dezelfde kleur als Cate Blanchett of ga voor een spijkerbroek. Je kunt ‘m dragen met een hak of hippe sneakers.


Is deze trend iets voor jou? Shop de look:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle. Beeld: iStock

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien