Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Musthave: deze bijzondere blouse lijkt een grote trend te worden

Houd jij wel van een gewaagde look? Dan is deze trend écht iets voor jou. Onder andere actrice Cate Blanchett is al gespot in deze prachtige, maar opvallende blouse.

Al een tijdje speelt de colorblocking-trend zowel in de interieur- als modewereld: gedurfde en opvallende kleuren met elkaar combineren. Om daarop voort te borduren, heb je nu ook de tweekleurige trend. Hierbij worden 2 kleuren in een kledingstuk gecombineerd. Iedere helft van een blouse bestaat bijvoorbeeld uit een andere kleur of de borstzakken hebben een ander kleurtje.

Advertentie

Kleuren

Bij deze trend hoeven de kleuren niet per se te clashen zoals we gewend zijn van de colorblocking-trend. Daar wordt bijvoorbeeld paars met rood of geel met blauw gecombineerd. Als dit niet je ding is, kun je ook kiezen voor een blouse in camel met zwart of een item met blauw met wit.

 

View this post on Instagram

 

#GOYAPEOPLE AT OUR #HOUSEOFGOYA SHOW @ps.shadesofmylife in the James shirt & Jelena trousers #stinegoya #goyamelody #cphfw 📸

A post shared by STINE GOYA (@stinegoyastudio) on

Combineren

Hoe combineer je dit? Simpel: deze blouse mag je best oversized dragen. Combineer het op een broek in dezelfde kleur als Cate Blanchett of ga voor een spijkerbroek. Je kunt ‘m dragen met een hak of hippe sneakers.


Is deze trend iets voor jou? Shop de look:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle. Beeld: iStock

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien