Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Het is blijkbaar helemaal in om je bikini zó te dragen

Bikini’s zijn er in alle soorten en maten. Strapless, halter, beugel… En elke zomer komt er wel een nieuwe trend bij op het gebied van badmode.

De laatste trend is geen nieuwe soort bikini, maar wél een nieuwe manier om ‘m te dragen. En het is… eh, apart. Want wil je er op het strand helemaal volgens de laatste trend bij lopen? Draag dan je bikinitop ondersteboven. Et voilà: de upside down-bikini, waarmee je vooral heel veel decolleté laat zien.

Advertentie

Schouderbandjes omknopen
Hoe je je top zo krijgt? Nou, je draagt de upside down-bikini anders dan de naam insinueert níet op z’n kop, maar je knoopt de schouderbandjes boven je borsten in plaats van in je nek. Groot voordeel hiervan is dat je die afdruk van de bandjes op je schouders niet ziet na een dag in de zon.

Instagram vol upside down-bikini’s
Op Instagram lijkt de omgedraaide bikini een grote hit. Er is zelfs een heus account aangemaakt om deze trend in beeld te brengen, dat inmiddels wordt gevolgd door ruim 20.000 mensen. Maar als je een riante borstpartij hebt, lijkt deze trend ons totaal niet comfortabel en flatterend.

Check de video hieronder om te zien hoe je jouw bikini kunt ‘omdraaien’. Loop jij er deze zomer ook zo bij? 😉

🍓🍓🍓 @giadadegasperi #giadadegasperi #upsidedownbikini

Een bericht gedeeld door ♠️UPSIDEDOWN BIKINI OFFICIAL♠️ (@upsidedownbikini_official) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock

Liever een flatterend badpak? Wij pikten de mooiste er voor je uit:

 

Dit is de enige juiste manier om je zwemkleding te wassen: 

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien