Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Hilariteit om bikinibroekje van bekend warenhuis: 'Hier wil ik niet in gezien worden'

Een bikini met rode accenten is hartstikke mooi. Maar de ontwerper moet wel oppassen waar hij die kleur dan precies aanbrengt.

Dat bewijst een bikinibroekje dat momenteel het internet over vliegt.

Advertentie

Ombre
Het bekende Britse warenhuis Marks & Spencer, dat in Nederland uitsluitend een online winkel is, prijst de roze-rode hipster aan als “stijlvol met een ombre-print, die je spontaan je strandlaken en zonnebrandcrème laat pakken”. Maar klanten zijn niet te spreken over het ontwerp.

Ongesteld
De recensies liegen er niet om. “Ik heb de top gehouden, maar OMG, het broekje is een absolute no-go”, schrijft iemand onder het product. “Het rode vlak aan de voorkant doet het lijken alsof ik heel erg ben doorgelekt tijdens mijn menstruatie. Daar wil ik niet in gezien worden.” Een ander oordeelt dat de ontwerper ervan een slechte dag moet hebben gehad of een man moet zijn geweest. En nog iemand vraagt zich af: “Hebben ze het broekje überhaupt aan een vrouw laten zien voordat het in productie ging?”

Deze rode bikini’s en badpakken flatteren in ieder geval wél:  

Bewuste keuze? 
Anderen proberen er de creativiteit in te zien: misschien is het rood bewust op die plek geplaatst, zodat áls je eens doorlekt, je er niets van ziet. Hm, leuk geprobeerd, maar we denken dat de ontwerper zich toch ook lichtelijk achter z’n oren krabt nu. Eerlijk is eerlijk: de bijbehorende bikinitop is wel geslaagd en goed te combineren met een zwart bikinibroekje.

Marks & Spencer bikini Libelle

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Metro UK. Beeld: iStock, Marks & Spencer

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien