Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Er is een bizarre nieuwe trend met lijm om vollere lippen te krijgen

Lipfillers vinden de meesten maar een eng idee. En dus wordt er naar andere middelen gegrepen voor vollere lippen. Zo zagen we eerder dat er vacuüm werd gezogen met een glaasje of dat er massaal wasabi op de lippen werd gesmeerd. Nu wordt er lijm gebruikt.

Ja, dat hoor je goed. Lijm. Op het internet worden filmpjes verspreid waarop te zien is hoe de bovenlip vast aan de huid wordt gelijmd om de bovenlip voller te laten lijken.

Advertentie

Glued Lip-challenge
Deze nieuwe trend staat bekend als de de ‘Glued Lip’-challenge en doet ons verdacht veel denken aan de ‘Kylie Jenner Lip’-challenge. Door wat superlijm boven de lip te smeren, een paar seconden te laten drogen en de lip er een paar seconden tegenaan te houden, wordt deze duidelijk zichtbaar gelift. En dat ziet er dan zo uit:

Gevaarlijk
De trend komt natuurlijk met waarschuwingen. De huid kan scheuren als er te hard aan wordt getrokken door de lip en in sommige gevallen kan lijm zelfs brandwonden veroorzaken. Dat kun je dus maar beter voorkomen.

Gelukkig heeft Libelle’s visagist Carmen een betere tip hoe je vollere lippen creëert – helemaal puur natuur:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Sun. Beeld: iStock

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien