Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Met dit product uit de drogisterij maak je voor €3 je haar prachtig blond

Wat te doen als je graag snel blonde(re) lokken wil, maar niet naar de kapper kunt? Dan koop je een speciale blondeerspray. Deze spray maakt je coupe binnen de kortste keren tot wel twee tinten lichter. 

Klinkt ideaal toch? Als je haar een frisse opknapbeurt in de vorm van een kleuring kan gebruiken, is dit misschien wel de goedkoopste optie. Niet voor niets wordt het al jarenlang door veel vrouwen gebruikt.

Advertentie

Haar blonder maken met blondeerspray

Zo’n blondeerspray voor blond tot middenbruin haar is verrassend makkelijk in gebruik. De instructies zijn als volgt. Spray het product in het hele haar (tip: niet te dichtbij de haarwortels spuiten, maar van een afstandje) en kam goed door. Doe dit bijvoorbeeld na het douchen als je haar handdoek droog is. Vervolgens laat je de ingrediënten van de spray het werk doen. Let op dat je het niet op je gezicht of kleding sprayt, want het kan prikken in je ogen en vlekken in je kleding maken.

Hoe vaak gebruiken?

Het is belangrijk om te weten dat de spray je haar droger maakt, want er zit immers hydrogen peroxide in. Gebruik de spray maximaal twee keer per week en stop met het gebruik ervan als je de gewenste kleur hebt gekregen. Heb je momenteel droog en/of beschadigd haar? Laat de spray dan links liggen en verzorg je lokken met deze zelfgemaakte haarmaskers. Daar wordt je haar niet lichter van, maar het verbetert de conditie wél.

Benieuwd geworden? Het product is onder andere te koop bij Hema voor € 3,10.

Haar onlangs geverfd maar niet helemaal tevreden? Volgens de haarexperts krijg je je oude haarkleur op deze manier het snelst terug.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

blondeerspray

Lees meer

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien