Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Hét kapsel deze zomer: de blunt bob

Ben je toe aan een nieuw kapsel? Dan is de blunt bob misschien iets voor jouw. Of je nu blond, bruin of grijs haar (zoals in de video) hebt: deze coupe is zeer populair op Pinterest en wij begrijpen wel waarom.

Bij de blunt bob is de nek vrij en valt je haar aan de voorkant (net) over je oren. Anders dan bij een ‘gewone’ bob is deze coupe op een ‘botte’ manier geknipt, waardoor het een stuk speelser oogt. Het grootste voordeel aan dit kapsel? Je haar lijkt een stuk voller dan het daadwerkelijk is. Ook fijn is dat je er, ondanks dat je haar kort is, veel kanten mee op kunt. Op een doordeweekse dag draag je het lekker rommelig en voor een feestje kun je er met de stijltang een mooie slag in maken.

Advertentie

Wij zetten de mooiste blunt bobs voor je op een rijtje: 

Bron: Flair, Cosmo. Beeld: iStock

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien