Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Met deze boodschappentassen wil je ook buiten de supermarkt wel gezien worden

Nu we zoveel mogelijk thuisblijven, is het rondje door de supermarkt ineens hét uitje van de week. Daar maken we een feestje van door die saaie boodschappentassen te verruilen voor een veel vrolijker exemplaar.

Boodschappen doen wordt ineens veel leuker als je een leuke tas hebt om mee te nemen. Hoe ongeloofwaardig dat ook klinkt, het is toch waar. Daarom verruilen we dat saaie exemplaar van de supermarkt voor een hippe boodschappentas die zo leuk is dat-ie ook heel goed mee kan naar het strand of als je een keer wat meer spullen mee moet nemen. Welke is jouw favoriet?

Advertentie

 

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien