Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Dé brillentrends van deze winter!

Wie een mooie, trendy én betaalbare bril zoekt, gaat naar Specsavers. Al 15 jaar heeft Specsavers de mooiste monturen. Voor deze winter selecteerden wij samen met Specsavers de 3 brillentrends: het vintage butterfly model, de stoere boyfriend-look en een superhip felgekleurd montuur. Benieuwd hoe je deze trends kan dragen?

Felgekleurd
Wie van kleur of opvallende prints houdt, kan eindelijk haar hart weer ophalen. Na de sobere kantoor-look, hebben kleuren in neon- en sorbettinten hun plaats weer opgeëist in het modebeeld. Met de bright colours-monturen zit je bovenop de trend! Leuk om te combineren met een blouse met print. Of juist bij een rustige outfit om je montuur er helemaal uit te laten springen. O ja: colour blocken mag!

Advertentie

Butterfly 
Een trend die weer helemaal terug is: de vlinderbril. De trendy, stylish vlinderbril bepaalde in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw al het modebeeld en nu is dit montuur een trend van deze winter. De vrolijk omhoog staande hoekjes geven het gezicht direct een opgewekte uitstraling.

Boyfriend model
Wij zijn gek op de boyfriend-trend. Eerst was er natuurlijk de boyfriend-jeans, toen de boyfriend-blazer en nu is er het boyfriend-montuur. Een topmontuur om je vrouwelijke uitstraling te behouden maar mét een stoere touch. Combineer het boyfriend-montuur bij een mooi jurkje of een nette blouse.

Benieuwd naar de trends? Bekijk hieronder onder het filmpje met de 3 trends op een rij.

Bestel snel jouw favoriete bril voor de winter!

Specsavers

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien