Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waarom?! Deze broek met opvallende print is wel héél raar ontworpen

Als je een witte broek draagt, let je die dag waarschijnlijk extreem goed op waar je gaat zitten. Je wilt immers geen vlekken in je witte kleding. Laat staan vlekken op nogal, eh, suggestieve plekken.

Maar bij déze broek die nu het internet over gaat, is sowieso al iets mis gegaan.

Advertentie

Niet op tijd bij de wc
Webshop Asos poste een joggingbroek met bijpassende top op Facebook. Op het eerste gezicht een gezellig wit pakje met tie dye vlekken. Maar de print van de broek is op z’n zachtst gezegd niet zo handig geplaatst.

Vrijwel onmiddellijk nadat Asos de foto’s op Facebook heeft gepost, beginnen volgers dan ook te reageren. Zo zegt iemand: “Alsof je ongesteld bent en tegelijkertijd diaree hebt.”

Tja, we vragen ons af hoe goed deze broek zal verkopen…

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebook. Beeld: Asos, Unsplash

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien