Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Déze 'vergeten' kleur lippenstift is dit najaar weer helemaal hip

Het mag dan nog wel zomer zijn: het voelt buiten wat meer aan als herfst. En daar kun je je make-up maar beter op afstemmen, nietwaar? 

Goed om te weten: dit najaar is bruine lippenstift weer helemaal hip.

Advertentie

Warm of koel
En dan bedoelen we ook echt bruin: niet een vaag ‘nude’-tintje op de mond. Het mag best donkerbruin zijn, zelfs. Hoe lichter je huidskleur is, hoe beter je kunt kiezen voor een kleur lippenstift met een warme ondertoon. Ga dan dus voor kastanjebruin – of een beetje voor de kleur die bastognekoeken hebben. Heb je een donkere huid, ga dan voor wat koele tonen op de mond.


En wil je het wat subtieler aanpakken? Dan kun je beter gaan voor een gloss met een bruine ondertoon. Of smeer over die bruine lippenstift heen een transparante lipgloss. Zo maak je het bruine wat zachter en oogt het gelijk wat liever.

Verzorg jezelf goed met deze fijne producten:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair België. Beeld: iStock

Lees meer

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien